top of page
IMG_6526.HEIC

WAT WE DOEN IS 

STRATEGIE BEPALEN

HET FUNDAMENT IS WAAR HET UITEINDELIJK ALTIJD OM GAAT. WE BEPALEN HET SAMEN, ZODAT JE HET ALTIJD ALS UITGANGSPUNT KUNT NEMEN.

JE DOEL BEPALEN

Dat is wat je wilt. Daar is een stevig en helder fundament voor nodig. We helpen je door kritische vragen te stellen: waar wil je naartoe en vooral: voor wie met wie? Wij helpen je met een heldere strategie voor een goed concept.

Image by Hal Gatewood

KRITISCHE VRAGEN

Om tot de strategie te komen, die bij jou past, stellen we kritische vragen. We waaien niet met je mee, maar laten je vanuit verschillende perspectieven de kansen en de valkuilen zien. We zijn graag eerlijk, zodat jij de toekomst in kunt.

EEN DUURZAAM CONCEPT

Als je strategie helder is en je weet waar je naartoe wilt, gaan we samen kijken naar welke concept daarbij past. Voor je bedrijfsvoering, voor je event of voor je project. Een concept moet bij jou passen en moet toekomstbestendig zijn.

PARTICIPATIESTRATEGIE
Een goed partiticipatieproces heeft heldere kaders, rollen en verantwoordelijkheden. Het gaat om goed luisteren naar mensen over hun leefomgeving.
Image by Ries Bosch
Image by Guilherme Stecanella
COMMUNICATIESTRATEGIE

Hoe je boodschap ook verpakt is: het gaat erop dat 'ie overkomt. Wij helpen je met de juiste mix en de juiste toon en aanscherping: in een constante loupe van luisteren-vertellen-opnieuw luisteren-aanscherpen-vertellen. 

Strategisch inzicht, participatiekracht of gespreksleiding nodig?

Of zoek je tijdelijke kracht op het vlak van participatie of communicatie?

Neem contact op!

© 2024 Tinksels

Joukje_selectie-7_edited_edited.jpg
bottom of page